ЗСУ знищили батарею РСЗВ "Ураган" і підрозділ МТО окупантів (відео)

Воїни 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ завдали суттєвого удару по окупантам. Вони підірвали батарею РСЗВ "Ураган" разом з підрозділом матеріально-технічного забезпечення. Про успішну роботу 81-ї бригади розповіли в прес-центрі Генштабу Збройних сил України, передають Патріоти України.

"Ефективне застосування артилерії 81 окремой аеромобільной бригадой ДШВ ЗС України щодо знищення батареї РСЗВ БМ-27 "Ураган" разом зі спеціальними машинами та підрозділом матеріально-технічного забезпечення зс рф, де окупанти в польових умовах заправляли та обслуговували військову техніку", — написали в Генштабі.

До посту прикріпили ролик, в якому демонструються наслідки удару. На відео помітно як мінімум сім знищених одиниць техніки. Серед них є "Урагани" і автокран.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...