ЗСУ знищили кілька колон, з десяток повітряних цілей та генерала окупантів: Зведення Генштабу за останню добу

В Україні триває 24 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. У Генштабі ЗСУ оприлюднили оперативну інформацію станом на 06:00 19 березня 2022 року щодо російського вторгнення, передають Патріоти України.

Положення та характер дій сил оборони суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали. ЗСУ та інші підрозділи Сил оборони продовжували завдавати удари по угрупованнях військ ворога, який намагався утримати захоплені рубежі.

Зенітними ракетними військами та винищувальною авіацією України було уражено 12 повітряних цілей ворога - 2 літаки, 3 вертольоти, 3 БПЛА та 4 крилаті ракети.

Також захисники України знищили знищили кілька колон техніки окупантів в Миколаївській та Сумській області, а також командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу збройних сил РФ генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева.

Через це у Генштабі передбачають що у РФ внесуть зміни до існуючого законодавства та розпочнуть відкриту мобілізацію для продовження затяжної, виснажливої війни.

З території України продовжують доправляти загиблих та поранених військовослужбовців ЗС РФ та "Росгвардії". Так, у місті Гомель для прийому і лікування поранених окупантів залучені усі медичні заклади, що мають хірургічні відділення. Хірурги працюють цілодобово, усі планові операції білоруських громадян або відмінено, або перенесено на невизначений термін. Фіксується великий відсоток смертності серед важкопоранених російських загарбників.

"Ворог продовжує нести суттєві втрати. Має проблеми з логістичним забезпеченням підрозділівЗС РФ брати участь у війні проти України", - йдеться в зведенні Генштабу.и

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...