Ворог шокований втратами: ЗСУ знищили понад 200 окупантів під час обстрілу військової бази ЗС РФ у Мелітополі (відео)

Підрозділи Збройних сил України лише за одну ніч знищили в окупованому Мелітополі понад 200 солдатів ЗС РФ. Цю інформацію озвучив мер непідконтрольного Києву міста Іван Федоров, передають Патріоти України.

За його словами, у ніч із 2 на 3 червня підрозділи ЗСУ масованим вогнем знищили одну з військових баз ЗС РФ, яка функціонувала в Мелітополі.

Унаслідок обстрілу, як зазначає Іван Федоров, було ліквідовано понад 200 російських солдатів, близько 300 отримали поранення й травми. Мер Мелітополя стверджує, що військова база після вогню ЗСУ надовго вийшла з ладу, а в ході атаки знищили також склади з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами, казарми окупантів і кілька суміжних будівель.

"У місті повністю був переповнений госпіталь. Більшість колаборантів бояться виходити на роботу", — продовжив Іван Федоров і додав, що після масованого обстрілу ЗС РФ перевозять військову техніку з Мелітополя до лісосмуг, а в самому місті залишаються дислокуватися близько 1000 російських військовослужбовців.

Окрім цього, міський голова підтвердив факт підриву мосту, який поєднував окупований населений пункт із Токмаком. За його словами, диверсію було здійснено українськими партизанами, які спробували обмежити постачання озброєння до лінії фронту.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...