ЗСУ знищили штаб росіян на Херсонщині, де радилися вищі офіцери РФ південного фронту

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку. Зокрема, підтверджено ураження живої сили та техніки загарбників у попередні дні. Так, у Донецькій області знищено чотири самохідні артилерійські установки 2С7 "Піон". Про це у неділю, 25 грудня, повідомив Генштаб ЗСУ.

Також повідомляється, що в районі Забариного Херсонської області уражено штаб окупантів, де проводили нараду офіцерів Південного військового округу збройних сил Російської Федерації.

"В результаті – до 70 військовослужбовців отримали поранення. Кількість загиблих уточнюється", – йдеться у повідомленні.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала двох ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили п'ять пунктів управління та район зосередження живої сили противника.

"Протягом доби окупанти завдали ракетного удару по району Куп'янська Харківської області. Також здійснили понад 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України", – повідомили у командуванні.


Намагання Путіна вести війну в дусі 19-го століття - це жахлива стратегія, - міністр оборони США

понеділок, 20 травень 2024, 22:00

Намагання російського диктатора Володимира Путіна вести загарбницьку війну проти України в дусі 19-го століття – це жахлива стратегія. Про це міністр оборони США Ллойд Остін сказав на брифінгу після засідання Контактної групи з питань оборони України (...

"Я не буду говорити публічно, що я можу порадити": Топ-посадовці США уточнили, чи можуть ЗСУ бити по Росії американською зброєю

понеділок, 20 травень 2024, 21:15

Американські топ-посадовці США уточнили, як Збройні сили України можуть застосовувати надану зброю американського виробництва. Відповідні заяви зробили голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Чарльз Браун та міністр оборони США Ллойд...