ЗСУ знищили три важливі цілі окупантів, - Генштаб

Сили оборони України відбили 36 атак противника. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку. Українські війська відбили 36 атак російських агрессорів і нанесли по ним ряд ударів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у вівторок, 25 квітня.

Вказано, що сьогодні ворог зосередив свої наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

"Підрозділами Сил оборони України протягом доби було відбито 36 атак противника на зазначених ділянках фронту. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку", – йдеться у повідомленні.

Ворог завдав два ракетні удари із ЗРК С-300 по центру міста Куп’янськ Харківської області, де загинули мирні мешканці. Окрім того росіяни здійснили шесть авіаційних ударів та понад 10 обстрілів з РСЗО.

Авіація Сил оборони за добу завдала пять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також один удар по зенітно-ракетному комплексу.

Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили зенітно-ракетний комплекс, район зосередження особового складу та військової техніки та радіолокаційну станцію російських агресорів.

Нагадаємо, 24 квітня в Бахмуті було знищено майже 200 окупантів, ще понад 200 росіян отримали поранення. В районі міста було 85 обстрілів і 20 бойових зіткнень.


В Україні успішно випробували наземні фронтові дрони з гучною назвою "Махно"

неділя, 12 травень 2024, 6:15

У 108-й бригаді ТрО пройшли успішні випробування наземних дронів Махно. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. . Зазначається, що найближчим часом наземні дрони пройдуть перевірку бойовою роботою. . Як відомо, на сьогодні є шість модифікаці...

Захищати начальство не було вже кому: Бійці Третьої штурмової бригади полонили двох російських командирів, що поклали своїх підлеглих в ході атаки українських позицій

неділя, 12 травень 2024, 0:55

Бійці Третьої окремої штурмової бригади біля населеного пункту Райгородок на Луганщині взяли у полон заступника командира роти і старшого сержанта 752-го полку РФ. Про це 11 травня повідомляє пресслужба бригади. Зазначається, що під час спроби штурм...