ЗСУ знищили військову базу окупантів під Ізюмом - згоріло понад 50 одиниць техніки (відео)

Воїни Збройних сил України розбили військову базу російських окупантів під Ізюмом на Харківщині. Було знищено понад 50 одиниць броньованої та автомобільної техніки загарбників, передають Патріоти України.

Зокрема, наші захисники перетворили на металобрухт 10 ворожих танків, вісім бойових броньованих машин та чотири одиниці інженерної техніки. Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі "Збройні Сили України. Війна з окупантами".

Також ЗСУ спалили три десятки автомобілів противника. Після цього українські воїни вдарили по складах, які війська РФ використовували як військову базу. На складах почалася масштабна пожежа, все довкола затягнуло густим чорним димом.


Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...