ЗСУ звільнили Богородичне на Донеччині - втікаючи, окупанти вдарили по церкві, в якій жили (відео)

Збройні сили України звільнили від окупантів село Богородичне на Донеччині. Втікаючи, російські військові завдали удару по церкві, в якій незаконно розмістили свої позиції, передають Патріоти України.

Зазначається, що у Богородичному залишилося тільки двоє мешканців – син та його хвора мати. Старшого брата чоловіка та невістку вбили російські військові.

Наші воїни вдало провели штурм та вжили заходів щодо перевірки території села. Втікаючи, окупанти кинули зброю та бронетехніку, а також завдали авіаудару по церкві, в якій до цього жили.Саме над дзвіницею церкви українські воїни після деокупації підняли прапор України.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: