ЗСУ звільнили від окупантів село Дмитрівка на Харківщині - знищено багато техніки та піхоти противника

Сили оборони України звільнили від окупантів та взяли під повний контроль село Дмитрівка в Ізюмському районі Харківської області. При цьому вони ліквідували багато техніки та піхоти противника. Про це повідомив голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов. Він зазначив, що наразі ЗСУ займають вигідні рубежі та укріпили власні позиції, передають Патріоти України.

Загалом на лінії зіткнення тривають активні бойові дії. За даними Синєгубова, ворог зі свого боку намагався прорвати українську оборону поблизу Гусарівки Ізюмського району, але його наступ завершився повним фіаско. Противник відступив із втратами.

"Наші військові мають й інші успіхи на Харківщині. Продовжуємо підтримувати ЗСУ та допомагати їм здобувати перемогу!" – написав голова Харківської ОВА.Дмитрівка – село Оскільської сільської громади Ізюмського району Харківської області. До війни у ньому проживало 69 осіб. За даними перепису населення 2001 року, 86,96% жителів села назвали українську мову рідною.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...