"Зухвалий крок": Курська операція ЗСУ посіяла сумніви у російської еліти, - Financial Times

Курська наступальна операція Збройних сил України посіяла сумніви в російської еліти. Про це заявили керівники розвідувальних служб США і Великої Британії Білл Бернс і Річард Мур, пише Financial Times, передають Патріоти України.

Так, директор американського ЦРУ Бернс зазначив, що Курська операція була “значним тактичним досягненням”, що підняло бойовий дух українців і оголило слабкі сторони Росії.

"Це викликало питання у всієї російської еліти про те, до чого все це призведе", — заявив глава розвідки США.

Водночас, за словами керівника Mi-6 Мура, це був “типово зухвалий і сміливий крок з боку українців, щоб спробувати змінити хід гри”.

"Можливості змінюються": Експерт розповів про розвал російської агентурної мережі на Заході

вівторок, 10 вересень 2024, 6:57

Після початку повномасштабної війни проти України російська розвідка у країнах Заходу втратила багато можливостей, але все ще має свої мережі шпигунів, передають Патріоти України. Таку думку в етері Еспресо висловив керівник "Центру безпекових дослідже...

"Доведеться замислитися": Буданов розповів, коли економіка Росії відчує болючі наслідки війни

вівторок, 10 вересень 2024, 0:15

Влітку наступного 2025 року економічні наслідки війни стануть болючими для РФ Таку думку начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов висловив під час бесіди з Сергієм Жаданом на харківському "Радіо Хартія", передають Патрі...