Зупинені диверсанти, знищено ворожий склад: Cтало відомо про нові досягнення ЗСУ на Херсонщині

На Херсонщині Збройні сили України завдали удар по ворожому складу боєприпасів і з боєм зупинили диверсійно-розвідувальну групу супротивника. Про це повідомив спікер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров, коментуючи обстановку станом на 13:00, передають Патріоти України.

Він зазначив, що підрозділами ЗСУ продовжуються позиційні бої із покращення та закріплення положення, а також вогневий контроль ворожих об’єктів на тимчасово окупованій території. Суттєвих змін у стані, складі та положенні противника немає.

"Ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони виконано 144 вогневих завдання, зокрема із ураження районів зосередження озброєння та техніки в Херсоні, знищення ворожого складу боєприпасів в Новоолександрівській громаді Херсонщини. Протягом ночі ворог втратив 4 особи в живій силі та військовий автомобіль. Решта втрат ворога дорозвідується", - сказав Назаров.

Він додав, що у Бериславському районі ворог спрямував диверсійно-розвідувальну групу з 4 осіб, щоб розвідати позиції українських військових. Стрілецьким боєм цю ДРГ зупинено.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали:

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...