Зупинили такого пана! Заступник голови МВС влаштував скандал на блокпості на Донеччині. Монастирський вимагає відсторонити свою "праву руку", тим більше успадковану від Авакова (відео)

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на в'їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео Ютуб-каналу "Остання Крапля"

На відео силовики, що чергують на блокпості, намагаються пояснити Гогілашвілі, чому вони його зупинили, та попросили пред'явити документи.

У відповідь на це чиновник обурюється, що його не впізнали, та питає, чи бачили вони його фото. Після чого погрожує.

Пряма мова Гогілашвілі: "Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник мінітра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде…

Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витарачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!... Що у вас в голові, б**?"

Через скандал проведуть "дисциплінарне провадження", під час якого встановлюватимуть всі обставини інциденту. Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у Facebook

Очільник МВС зазначив, що підписав подання уряду, яким пропонує відсторонити Гогілашвілі від займаної посади.

Пряма мова Монастирського: Через події на блокпосту в Донецькій області за участю заступника міністра Олександра Гогілашвілі мною ініційовано перед прем’єр-міністром України та урядом питання про проведення дисциплінарного провадження в ході якого мають бути встановлені всі обставини та зроблені висновки.

На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити Олександра Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України.

Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення".

Олександр Гогілашвілі потрапив на роботу в Міністерство внутрішніх справ у вересні 2019 року - відразу на посаду заступника Арсена Авакова, що тоді очолював відомство.

Після приходу на посаду Дениса Монастирського Гогілашвілі залишився заступником. У МВС він відповідає за боротьбу з наркотиками та реабілітацію наркозалежних.

Дружина Гогілашвілі – Марія Левченко – є особистим помічником президента Володимира Зеленського.

Олександр Гогілашвілі


"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...