Зупинити пошесть: У трьох областях України можуть 10 квітня можуть оголосити комендантську годину

Наразі обговорюється введення комендантської години у трьох областях України для стримування розповсюдження коронавірусу. Про це з після урядової наради повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, зазначають Патріоти України.

"Була нарада з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, і почули таку інформацію, що карантин буде продовжений до початку травня. Коли цей початок, яке це число, не було уточнено. Також було поінформовано, що у трьох областях – Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській вводяться надзвичайні заходи на вихідні дні", - поділився міський голова.

Мер пояснив, що заходи спрямовані на те, щоб розірвати ланцюг зараження. Розглядається навіть можливість комендантської години. Політик вважає, що більше деталей стане відомо 10 квітня.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...