Зупинити провокацію Трампа: Великобританія виступили проти повернення Росії у G7

Британський уряд виступає проти повернення Росії до формату G7. Про це заявив представник прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона, передає Reuters. За словами представника Джонсона, прем’єр буде чекати подробиць пропозиції США, зазначають Патріоти України.

“Ми розглянемо деталі того, що пропонують США. Прийнято, що країна, яка головує в G7, запрошує інших лідерів взяти участь у саміті в якості гостей”, – сказав він журналістам.

Також він нагадав, що Росія була виключена з “великої вісімки” після окупації Криму. “Ми поки не бачимо свідоцтв зміненої поведінки, яка виправдовувала б відновлення її членства… Ми не підтримаємо її відновлення в якості члена групи”, – заявив представник Джонсона.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив, що відкладе саміт G7, який він хотів провести в червні, а також розширить список запрошених, включивши в нього Австралію, Росію, Південну Корею та Індію.

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...

"Якщо розглядати літню кампанію": Полковник ЗСУ назвав два українських міста, які під загрозою окупації

четвер, 18 квітень 2024, 18:22

Під час літнього наступу Росія, ймовірно, зосереджуватиме свої головні зусилля у напрямку Часового Яру й Покровська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов в етері телека...