Зупинити РФ і "Північний потік-2": Про що говорили Зеленський із Дудою під час зустрічі

Український президент підкреслив важливість збереження стратегічної ролі української газотранспортної системи.

Анджей Дуда. Фото: Рейтерс.

Володимир Зеленський у Брюсселі обговорив із президентом Польщі Анджеєм Дудою загрозу для Європи з боку Росії, а також взаємини Києва і Варшави, передають Патріоти України.

Зеленський подякував Польщі за непохитний захист на міжнародній арені суверенітету і територіальної цілісності України. Також український лідер висловився за те, щоб складні питання історії не позначалися на двосторонніх відносинах між країнами.

Ще одним питанням, яке підняв Зеленський на зустрічі з Дудою, стало будівництво Північного потоку-2. Президент України закликав протидіяти запуску газопроводу і підкреслив важливість збереження стратегічної ролі української газотранспортної системи.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...