Зупинити терор найнятих Москвою "ватних покидьків": Нацкорпус пообіцяв захистити журналістів, яким погрожує партія Шарія (відео)

Молодчики Шарія б'ються в істериці через викриття перед українським загалом свого політичного, інформаційного і фінансового походження. Адже "Троянський кінь" Москви має бути незалежної від держави-агресора репутації

Любов Величко

"Національний Корпус" заявив про погрози журналістам із боку прихильників партії Шарія і пообіцяв працівникам ЗМІ свій захист. Зокрема, йдеться про автора резонансних розслідувань про вплив окремих телеграм-каналів із проросійською риторикою на внутрішню політику України - Любові Величко. Про йдеться на офіційному сайті партії "Національний Корпус", зазначають Патріоти України.

"Після того, як невідомі патріоти почали витирати українські вулиці їхніми пиками, вони вдались до погроз журналістам, які пишуть правду про так звані "анонімні телеграм-канали". По факту, ціла низка таких телеграм-каналів адмініструється з Росії, про що і провела резонансне розслідування журналістка Любов Величко. За це її почали залякувати ватні покидьки. Нагадаю, що і Любов Величко, і інші представники ЗМІ, що своїми текстами та сюжетами сприяють боротьбі з агентами ворожого впливу, можуть розраховувати на захист Національного Корпусу. Деякі вже перебувають під нашим захистом.
А кожному, хто збирається переслідувати українських журналістів - раджу одразу звертатися безпосередньо до нас", - заявив у фейсбуці керівник центрального штабу "Національного Корпуси" Максим Жорін.

Нагадаємо, що напередодні українська журналістка Любов Величко оприлюднила підсумки свого розслідування про причетність російських спецслужб до таких телеграм-каналів як "Темний лицар", "Макс Бужанський", "Dubinsky.pro", "Легітимний" і "Резидент". Після цього вона повідомила про погрози на свою адресу. Серед тих, хто лаяв журналістку, також була дружина Анатолія Шарія - Ольга.



"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...