Зустріч глави МЗС Польщі з викликаним через падіння ракети послом РФ тривала чотири хвилини: Спливли подробиці

Польський міністр закордонних справ Збігнєв Рау та посол Росії у Польщі Сергій Андрєєв зустрілися після ракетного інциденту в селі Пшеводув. Їхня розмова тривала всього чотири хвилини. Про це заявило CNN, посилаючись на заяву представника польського МЗС Лукаша Ясіна. Як відомо, відомство викликало російського дипломата "на килим" 15 листопада, передають Патріоти України.

Він прибув близько опівночі. Ясіна розповів, що міністр закордонних справ Польщі та делегація, що його супроводжувала, прийняли Андрєєва "без будь-якого обміну люб'язностями й без рукостискання". Російському послу зачитали офіційну дипломатичну ноту. Він прийняв цю ноту та поїхав.

При цьому в ефірі радіо RMF FM заступник міністра закордонних справ Польщі Павло Яблонський говорив, що міністр закордонних справ Рау вимагав від Андрєєва пояснити ситуацію під час зустрічі."Існує дуже висока ймовірність того, що ми маємо справу з наслідками дій Росії", – сказав Яблонський.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...