Зустріч у Нью-Йорку: Зеленський і Трамп обговорили план перемоги України

Лідер України Володимир Зеленський зустрівся із кандидатом у президенти США Дональдом Трампом у Нью-Йорку та представив план перемоги. Про це повідомила пресслужба глави держави в п’ятницю, 27 вересня, передають Патріоти України.

"Я думаю, ми маємо спільний погляд на те, що війна в Україні має бути зупинена. Путін не може перемогти. Перемогти мають українці. І я хочу обговорити з вами деталі нашого плану, плану перемоги", - сказав президент України перед початком зустрічі.

Зеленський зазначив, що треба натиснути на російського диктатора та примусити його до миру, і представив Трампу план перемоги.

Президент України також розповів про ситуацію на фронті, перебіг операції в Курській області Росії та її завдання, українські інновації в боротьбі проти терору РФ, а також про непропорційно високі втрати армії.

Під час зустрічі політики детально обговорили загальну ситуацію в Україні, наслідки війни для українців та економіки. Окремий фокус розмови - постійні обстріли міст і цивільної інфраструктури з боку РФ та роль американських систем Patriot у захисті життів людей.

Зеленський також наголосив на тому, що потрібно перекрити будь-які можливості для Росії отримувати гроші на війну від продажу нафти й газу, а також усі канали постачання західних компонентів для російських ракет.

Трамп назвав сьогоднішню зустріч хорошим знаком. "Він (президент України. - ред.) пройшов через пекло, і його країна пройшла через таке пекло, через яке пройшло небагато країн - таке не траплялося ніде. Ніхто ніколи не бачив нічого подібного. Це жахлива ситуація", - сказав він.

Швидко відправили до Кобзона: ЗСУ знищили росіян, які намагалися прорватися в Селидове (відео)

субота, 28 вересень 2024, 9:41

Російські окупанти на Донеччині намагалися прорвати оборону ЗСУ на Донеччині. Атака закінчилася для росіян невдало. Про це в своєму телеграм-каналі "Офіцер+" повідомив боєць ЗСУ з позивним "Алекс", передають Патріоти України. "З південного флангу проти...

"Україна опинилася в надскладній ситуації": Ідеальний американський шторм, - Вадим Денисенко

субота, 28 вересень 2024, 9:08

"1. На жаль, все те, що зараз відбувається в США - це велика політтехнологія. Аналітики Трампа запропонували зробити передвиборчий ривок за наш рахунок", - про це у Фейсбуці пише Вадим Денисенко, передають Патріоти України. "В штатах зараз іде боротьба...