"Зустрічайте, росіяни, нову еліту": Пригожин схвалив відпочинок своїх дітей під час "бахмутської м'ясорубки"

Очільник російської ПВК “Вагнер” Євген Пригожин відповів на закиди щодо відпочинку своїх дітей у Карелії під пісні про "еліту" у розпал "бахмутської м'ясорубки". Відео вечірки за участю молодших Пригожиних оприлюднив телеграм-канал "ВЧК-ОГПУ", передають Патріоти України.

Ватажок підтвердив, що матеріали дійсно зібрано під час відпочинку його дітей у Карелії влітку 2022 року. Їх нібито викрав "спеціальний кіберпідрозділ міноборони РФ" з облікового запису одного з друзів сина Пригожина Павла.

"Давай гімн... Ти просиш дрібницю у громадського харчування, ти ху*сос, а я - еліта", - заявляли на відео діти Пригожина.Фото: скрін відео

Діти терориста в компанії таких самих воєнізованих друзів їли вермішель швидкого приготування з майонезом та співали так званий гімн.

"Давай гімн... Ти просиш дрібницю у громадського харчування, ти ху*сос, а я - еліта", - заявляли на відео діти Пригожина.

Терорист погодився, що знає про цю вечірку нащадків в Карелії та схвалює все, що побачив і почув. Однак заявив, що про існування відео і фото з відпочинку дітей не знав. Однак, якби знав раніше, то "злив би їх сам для того, щоб тицьнути мордою еліту, що зажерлася, що виявляється мій син "доширак" в Карелії їсть".

"Так, дійсно, ця фотографія зроблена в Карелії, коли мій син у червні-липні 2022 року туди їздив зі своєю сестрою та друзями, і їли вони "доширак", та й коріння варили. Ну, "доширак", кому що не подобається? Які є претензії? Бахмутська м'ясорубка розпочалася 8 жовтня. Тому подивіться, ви на задньому фоні бачите жовте листя або сніг, що випав?", - прокоментував Пригожин.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...