Зустрічати російськи танки з хлібом та сіллю вже готовий? Мер Чернігова назвав закріплений у Конституції курс на НАТО "фігнею"

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко назвав "фігнею" курс України на вступ до НАТО, який закріплений у Конституції. Про це він заявив на засіданні міськради у минулий вівторок, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні ми говоримо про НАТО, що нам треба вступити в НАТО. Та фігня це все. Це абсолютно неефективна, як уже неодноразово засвідчувалося, якась там умовно кажучи клуб. Кого він захистив останнім часом? На кого нападали чи Америка, чи Росія? Кого захистило НАТО? Нікого", - заявив Атрошенко.

Варто зазначити, пан Атрошенко вперше обирався мером 2015 року від "Блоку Петра Порошенка", вдруге 2020 року - від "Рідний дім" (первісно "Капіталістична партія України", головою котрої і є пан Атрошенко - ред.)

Тричі був нардепом. У сьомому скликанні Верховної Ради входив до фракції Партії регіонів. Голосував за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року.

2004 року Атрошенко збив на смерть 64-річного чоловіка. Верховна Рада не задовольнила подання Генеральної прокуратури на зняття депутатської недоторканності з Атрошенка і його арешт.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...