Зустрілася із "виборцями": Подругу Путіна закидали яйцями посеред вулиці (відео)

Екскандидатка у президенти Франції Марін Ле Пен відвідала північ країни. Втім, місцеві жителі зустріли її не зовсім так, як вона того б хотіла, зазначають Патріоти України.

Подругу Путіна Ле Пен закидали яйцями на вулиці

Її противники вийшли на вулиці, почали ображати та закидали яйцями просто посеред вулиці. Інцидент трапився тоді, коли політикиня прибула на одне з транспортних підприємств у Бретані.

Це сталося під час зустрічі політика з виборцями в центрі містечка Сент-Аман-Лес-Уотерс. Окрім прихильників, на Ле Пен там чекали десятки протестувальників, які тримали "антилепенівські" плакати і скандували "Геть фашизм!". І це не все, її противники вирішили влаштувати "яєчну атаку". Цей курйозний момент потрапив на відео.

Так, на опублікованих кадрах лідерка ультраправої французької партії "Національне об'єднання" посміхається і йде посеред натовпу вулицею, й несподівано в її голову полетіло яйце. Після цього вона нахилилася та миттєво прискорила крок, а охоронці підійшли до політикині ближче й почали її прикривати, доки та не зайшла до приміщення.

Цей інцидент прокоментував касир текстильного магазину "Zeeman", який розташований навпроти. За його словами, в момент "атаки" було чутно крик і емоційне лайливе звернення, щось на кшталт "Тр**ни свою матір, Марін!".

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...