"Звали в Нормандию и обещали замок": Бородай розповів про пропозиції, які йому нібито робив Ахметов у 2014-му

Представники українського олігарха Ріната Ахметова нібито пропонували екс- «прем'єру ДНР», «депутату» Держдуми РФ Олександру Бородаю хабар за те, щоб він не займався проектом під назвою «ДНР» на Донбасі і «не втручався в дії незаконних збройних формувань». Про це заявив сам Бородай в ефірі російського телеканалу «Звезда», передають Патріоти України.
Так, екс- «глава ДНР» зазначив: "Очень звали меня в Нормандию и обещали какой-то замок".

При цьому Бородай уточнив, що таку пропозицію особисто Рінат Ахметов йому не робив, а хабар йому пропонували «через посередників, які виходили через Ходаковського». Крім того, він згадав, що в 2014 році серед «глав ДНР» в 2014 році були «хлопці, яким носили валізи з грошима», а йому носити подібні хабара - «вульгарно».

У свою чергу, прес-секретар Ріната Ахметова Анна Терехова в коментарі «Новинам Донбасу» спростувала озвучену Бородаєм інформацію.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...