"Звертаємося на "ти": Арахамія розповів про особисте спілкування із Зеленським (відео)

Політик пояснив, що він з ІТ-сфери, де це прийнято.

Лідер фракції "Слуга народу" в парламенті Давид Арахамія заявив, що спілкується з президентом України Володимиром Зеленським на "ти". Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "Прямий", передають Патріоти України.

Арахамія пояснив, що він з ІТ-сфери, де це прийнято. Таким же чином він спілкувався з колишнім главою Офісу президента Андрієм Богданом. "З усіма на "ти"... Мені зараз і з вами важко на "ви", тому що в ІТ-світі завжди "ти", – сказав він журналістці.

"У вас є неформальні комунікації в осі президента? Чи можете випити по чарці вина?" – запитала журналістка "Прямого". "Я можу все. Ви ж бачите, я прийшов в Офіс президента і першим що зробив – зустрів там журналіста, який не міг пройти з ноутбуком. Я кажу: "А чому з планшетом можна, а з ноутбуком не можна?" Тоді всі з мене сміялися, бо я змінив дрес-код, щоб можна було прийти так, як ти ходиш, а не тільки в костюмі... Це зайняло чотири з половиною місяці", – відповів політик.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...