"Зв'язку немає": Російський пропагандист підтвердив, що самарський і башкирський СОБР у Балаклії потрапив в оточення

Відомий у колах прихильників російської агресії проти України кремлівський пропагандист Юрій Котьонок підтвердив, що самарський і башкирський СОБР, що був у Балаклії, потрапив в оточення ЗСУ, передають Патріоти України.

За його словами, зв’язатися з окупантами зараз неможливо, що може свідчити про їх знищення або захоплення у полон.

«Підтверджую оточення зведених загонів самарського та башкирського СОБРів у межах Балаклії. Учора зв’язок із хлопцями був, сьогодні немає», — написав Котьонок у середу, 7 вересня, у себе в Telegram-каналі.

Крім того, він заявив, що українська армія у Харківській області веде наступ одразу на двох напрямках — на Куп’янськ та Ізюм. «Просування на Ізюм створює не лише загрозу штабу угруповання ЗС РФ на цьому напрямку, а й виходу в тил нашим військам на слов’янському напрямку. Саме тому тут противник намагається газувати», — додав пропагандист.

Водночас у Генштабі ЗСУ повідомлення про бої за Балаклію поки що офіційно не коментували.Тим часом ЗСУ продовжує свій контрнаступ, який розпочався 29 серпня, звільняючи українські території одразу на кількох напрямках.

Сили оборони утримують Антонівський міст та інші переправи через Дніпро на Херсонщині під вогневим контролем, не даючи окупантам відновити критично важливі для них маршрути. Таким чином, вони заблокували перекидання російських військ, що серйозно знизило можливості ЗС РФ у цьому регіоні.

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...

"У різних країн - різні страхи": Прем’єрка Естонії назвала причину, чому Україну підтримують недостатньо

субота, 18 травень 2024, 21:59

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас вважає, що достатній підтримці України з боку вільного світу перешкоджає страх. Про це вона сказала в суботу на дискусії конференції Леннарта Мері про підтримку України, її цитує ERR, повідомляють Патріоти України....