Звідки Путін багатіє: Росія і "Хезболла" організували найбільший наркотрафік на Близькому Сході

Наркотики надходять з ліванської провінції Бекаа в сирійський порт Латакія.

На сирійському узбережжі Росія має абсолютну владу, а російські офіцери на військовій базі «Хмеймім» спільно з «Хезболлою» монополізують контрабандний шлях наркотиків на Близькому Сході. Про це пише ліванське інтернет-видання «Аль Мудун», передають Патріоти України.

Наркотики надходять з ліванської провінції Бекаа в сирійський порт Латакія, військові, що охороняють Башара Асада, отримують «щось» від ліванських бойовиків, переносять сумки в порт і «передають їх росіянам», які вантажать їх на судно і відправляють, імовірно, в Росію чи Китай.
Під особистою охороною сирійського президента маються на увазі бійці спецпідрозділу ССО ГРУ, чий особистий склад також базується в Сирії спільно з армійськими частинами російських військ. Автор статті наводить випадок, що стався в липні цього року. Тоді якийсь полковник поліції Латакії зупинив вантаж в сирійському порту. Він конфіскував велику кількість різних видів наркотиків, сфотографував і розмістив фотографії в місцевих ЗМІ. Однак вантаж, після втручання російських спецслужб, все ж був доставлений в місце призначення, публікації вилучено, а самого полковника спішно відправили в місто Хомс.
«Немає ніяких статистичних даних про виручку від незаконного обігу наркотиків з Сирії в Росію. Їх кінцевий пункт призначення також невідомий, так як російська мафія часто наповнює європейські ринки наркотиками з різних джерел - Пакистану, Афганістану, Індії, а також з Лівану через Сирію. В даний час «Хезболла» залежить від вирощування канабісу та виробництва різних видів наркотиків, які поставляються на регіональні та міжнародні ринки. Тим самим, угруповання забезпечує своє виживання після посилення американських санкцій проти Тегерана», - йдеться в публікації.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...