Звільнились VIP-палати для інших короновірусних високопосадовців: Трьох нардепів виписали з Олександрівської лікарні

Депутата Верховної Ради Олександра Лукашова (фракція ОПЗЖ) виписали з Олександрівської клінічної лікарні, де він проходив лікування від коронавирусной інфекції разом з іншими колегами по парламенту - Сергієм Шаховим і Сергієм Вельможним, повідомляють Патріоти України з посиланням на LB.ua.

Лукашев звернувся до лікарів на попередньому тижні, але ще в понеділок, 23 березня, він заперечував наявність коронавируса.

Інформацію про його хворобу, однак, підтвердив нардеп Шахов. В одному зі своїх ефірів депутат розповів, що хвороба у Лукашева протікає набагато легше, ніж у нього самого або Вельможного. Депутату Лукашеву 1 квітня виповнюється 44 роки.

Раніше, тести на коронавірус здали близько тридцяти депутатів фракції «Слуга народу» після того, як інфікування підтвердили у народних депутатів Сергія Рудика, Руслана Горбенка, Олександра Лукашова та Сергія Шахова. Крім того, у заступника голови Національної поліції, начальника поліції Києва Андрія Крищенка також діагностували коронавірус.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...