Звірства лукашенківських псів: Білоруска розповіла, як ОМОНівці зґвалтували її кийком

Через отримані травми найближчим часом жінці буде потрібна операція і тривалий процес реабілітації. Невідомо, чи зможе вона мати дітей у майбутньому. Крім того, у постраждалої залишилося всього п’ять зубів.

Білоруска, яка втекла від режиму Олександра Лукашенка до Швеції, надала докази, що силовики зґвалтували її кийком. Про це постраждала розповіла шведському виданню, передають Патріоти України.

Відзначається, що події відбувалися вже після піку протестів після проведення президентських виборів 9 серпня.

Жінка розповіла, що в Мінській в’язниці її зґвалтували троє бійців білоруського ОМОНу. При цьому жінка надала журналістам медичні документи, що підтверджують факт зґвалтування та отриманих від цього фізичних травм.

За словами гінеколога, який спеціалізується на відновленні пошкоджених геніталій, подібні травми зустрічаються у жінок із зон військового конфлікту, наприклад, в Демократичній Республіці Конго.

Повідомляється, що через отримані травми найближчим часом жінці буде потрібна операція і тривалий процес реабілітації. Невідомо, чи зможе вона мати дітей у майбутньому. Крім того, у постраждалої залишилося всього п’ять зубів.

При цьому жінка не знає, чому серед кількох затриманих одночасно дівчат силовики виділили саме її. “Вони були абсолютно спокійні, коли прийшли за мною, вони дозволили мені сказати кілька слів моїм друзям. Вони були тихими, не агресивними. Я думала, що помру. Я відчувала, що те, що вони роблять зі мною, вб’є мене, ніхто не може пережити щось подібне. Вони були схожі на машини, а не на людей”, – розповіла вона.

Постраждала білоруска стверджує, що готова зробити все для падіння режиму Лукашенка.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...