Звірства лукашенківських псів: Білоруска розповіла, як ОМОНівці зґвалтували її кийком

Через отримані травми найближчим часом жінці буде потрібна операція і тривалий процес реабілітації. Невідомо, чи зможе вона мати дітей у майбутньому. Крім того, у постраждалої залишилося всього п’ять зубів.

Білоруска, яка втекла від режиму Олександра Лукашенка до Швеції, надала докази, що силовики зґвалтували її кийком. Про це постраждала розповіла шведському виданню, передають Патріоти України.

Відзначається, що події відбувалися вже після піку протестів після проведення президентських виборів 9 серпня.

Жінка розповіла, що в Мінській в’язниці її зґвалтували троє бійців білоруського ОМОНу. При цьому жінка надала журналістам медичні документи, що підтверджують факт зґвалтування та отриманих від цього фізичних травм.

За словами гінеколога, який спеціалізується на відновленні пошкоджених геніталій, подібні травми зустрічаються у жінок із зон військового конфлікту, наприклад, в Демократичній Республіці Конго.

Повідомляється, що через отримані травми найближчим часом жінці буде потрібна операція і тривалий процес реабілітації. Невідомо, чи зможе вона мати дітей у майбутньому. Крім того, у постраждалої залишилося всього п’ять зубів.

При цьому жінка не знає, чому серед кількох затриманих одночасно дівчат силовики виділили саме її. “Вони були абсолютно спокійні, коли прийшли за мною, вони дозволили мені сказати кілька слів моїм друзям. Вони були тихими, не агресивними. Я думала, що помру. Я відчувала, що те, що вони роблять зі мною, вб’є мене, ніхто не може пережити щось подібне. Вони були схожі на машини, а не на людей”, – розповіла вона.

Постраждала білоруска стверджує, що готова зробити все для падіння режиму Лукашенка.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...