"Звісно, логістика там дуже складна": У ЗСУ розповіли про бої біля Кринок на лівобережжі Херсонщини

Наразі ситуація у Кринках на лівобережжі Херсонської області складна. Втім, Збройні сили України утримують позиції, незважаючи на великі сили ворога. Про це в ефірі телемарафону повідомив керівник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук, передають Патріоти України.

"Ситуація там залишається складною. У першу чергу через те, що фактично морпіхи тримаються автономно. Між нами річка Дніпро. Звісно, логістика там дуже складна, як і ротація, так і евакуація, та інші питання. Тим не менш, вони (ЗСУ - Ред.) продовжують утримувати свої позиції, попри сили противника, які переважають за кількістю", - сказав Плетенчук.

За його словами, протягом минулої доби російські окупанти безуспішно атакували Кринки три рази. Росіяни застосовують некеровані боєприпаси, залучаючи штурмову авіацію Су-25 або гелікоптери Мі-8 і Мі-24. Своєю чергою українські захисники, закріпившись на плацдармі Кринок, тримаються далі.


В Конгресі США звинуватили Білий дім у відправці зброї в Кенію, фактично за рахунок України

середа, 22 травень 2024, 4:15

Республіканці звинуватили адміністрацію Байдена в тому, що вона в обхід законодавців відправила кенійським військам, розгорнутим на Гаїті, військове обладнання на десятки мільйонів доларів, яке могло б бути використане для допомоги Україні, повідомляє ...

Постачав неякісні куртки для ЗСУ: Директора українського товариства спіймали під час отримання хабаря

вівторок, 21 травень 2024, 23:54

Правоохоронці викрили директора товариства, який планував постачати неякісні куртки Збройним силам України. Йому повідомили про підозру у наданні 4 тис. доларів хабаря. Про це у вівторок, 21 травня, повідомили у Офісі генерального прокурора, передають ...