Зволікання - це або зрада, або профнепридатність: "Європейська Солідарність" у Київраді вимагає від Зеленського негайно надати зброю 112-й бригаді тероборони і визначити її позиції в обороні столиці

Фракція “Європейської Солідарності” в Київській міській раді пропонує належно забезпечити 112 бригаду територіальної оборони для захисту київського напрямку. Таку думку в ефірі “Прямого” висловив генерал-лейтенант, депутат Київради, заступник голови СБУ (2017-2019 рр.) Віктор Кононенко, зазначають Патріоти України.

“В умовах, коли ворог стоїть на порозі, питання захисту держави стає питанням кожного: від президента до звичайного громадянина. Нам говорять про те, що ми не повинні панікувати й не накручувати ситуацію. Але забувають, що паніка народжується тоді, коли громадянин не розуміє, що відбувається, а також не усвідомлює своєї ролі й місця в цій ситуації, яка склалася. Тому ми хочемо максимально дати кожному розуміння його дій в питанні захисту нашої держави”, — сказав він.

Сьогодні фракція “Європейської Солідарності” в Київській міській раді виступила з ініціативою посилити оборону київського напрямку шляхом належного забезпечення 112-ї бригади територіальної оборони. Ми ініціюємо, щоб створення бригади було не лише на папері, а відбувалося і дійсно діяло. А для цього бригаді потрібно передати зброю, яка чомусь досі зберігається на території іншого регіону, а також усе потрібне матеріально-технічне забезпечення, яке розосереджено по різних складських приміщеннях.
Віктор КононенкоГенерал-лейтенант, депутат Київради, заступник голови СБУ (2017-2019)

За його словами, “Євросолідарність” у Київраді також пропонує “визначити роль і місце 112-ї бригади тероборони в обороні столиці”. Потрібно передати цій бригаді високоточну зброю від партнерів і навчити резервістів користуватися нею.

“Також ми пропонуємо вже зараз розглянути план харчового забезпечення резервістів тероборони в разі оголошення мобілізації, а також визначити підприємства, які будуть залучені в побудові оборонних рубежів, а також у виготовленні протитанкових захисних споруд. Для цивільного населення ми закінчили розробку єдиного алгоритму дій громадян в умовах військової загрози чи нападу. Вже найближчими днями він буде опублікований на сайті Київської міської державної адміністрації”, — додав Кононенко.

Ми на своїй землі. Ми обов’язково переможемо. Все буде Україна!
Віктор КононенкоГенерал-лейтенант, депутат Київради, заступник голови СБУ (2017-2019 рр.)

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...