Звучить дещо розпливчасто: Лавров у Мінську назвав нову мету "спецоперації" в Україні

Глава МЗС РФ Сергій Лавров після зустрічі російського президента Володимира Путіна з "главою Білорусі Олександром Лукашенком назвав нову мету "спецоперації", яка полягає в тому, щоб Україна не стала "антиРосією". Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

Також він наголосив, що головний підсумок року в тому, що стало зрозумілим, кому можна вірити, а кому не можна. "СВО була абсолютно необхідна, щоб зірвати плани щодо перетворення України на "антиРосію", – видав глава МЗС країни-агресора.

Чиновник цинічно заявив, що "дії Росії забезпечили провал геополітичної гри Заходу". "Істерична реакція Заходу на СВО підтверджує висновки Росії про те, що "спецоперація" була абсолютно необхідна", – сказав глава дипвідомства країни-агресора.

Путін та Лукашенко, за його словами, підтвердили непорушний курс на співпрацю та зміцнення суверенітетів. Нагадаємо, нинішній візит Путіна до Мінська – перший за три роки. Його переговори з Лукашенком розглядаються білоруською опозицією як "троянський кінь" для прихованої анексії їхньої країни.

Тим часом у ЗСУ очікують, що під час цих переговорів опрацьовуватимуться питання подальшої агресії проти України та ширшого залучення до неї армії Білорусі, зокрема й на суші.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...