Звучить доволі цинічно: Путін придумав, як побороти алкоголізм у Росії

Кремлівський диктатор Володимир Путін на зустрічі з губернатором Магаданської області розповів, як боротися з алкоголізмом в Росії. Про це пишуть російські засоби масової пропаганди, передають Патріоти України.

"Треба, щоб людям було, чим займатися. Упевнений, не заборона, а саме можливість зайнятися саморозвитком, цікавою справою, розвивати свої хобі – ось це надзвичайно важливо, це точно абсолютно допоможе", – сказав Путін.

Він також попросив голову Магаданської області Сергія Носова звернути увагу на високий рівень споживання алкоголю у регіоні. Путін повторив, що проблема вирішується не заборонами, а можливістю саморозвитку.

Мобілізація і алкоголізм

У Забайкальському краї Росії мобілізовані чоловіки не доїжджають до фронту. Їх вертають додому через проблеми з алкоголем. "Є такі, з ким інші мобілізовані навіть не хочуть виконувати спільне завдання через їхні морально-вольові якості. Тому що вони з ранку до вечора сині ходять, у них проблема одна - як за пляшкою збігати", - сказав депутат Держдуми РФ від Забайкалля Андрій Гурульов.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...