"Звучить тривожно": Скабєєва занепокоїлася через військову допомогу Заходу Україні та натякнула на довгу війну (відео)

Російська топпропагандистка Ольга Скабєєва стривожилася через військову допомогу Україні, яку надають західні партнери. Вона без колишнього завзяття довго перераховувала, що ж привіз із закордонної поїздки одразу до кількох європейських країн президент України Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

Пропагандистка спробувала втішити себе та "гостей" своєї програми надією, що посилення допомоги може пояснюватися тим, що Зеленському дали "останній шанс" – і у разі провалу контрнаступу Захід його "зіллє", проте змушена була визнати: на мріях росіян про "бліцкриг" можна поставити хрест. Фрагмент монологу пропагандистки в ефірі федерального каналу з'явився у мережі.

Так, судячи з похмурих облич пропагандистів, результати зустрічей Зеленського з лідерами Італії, Франції, Великої Британії та Німеччини стали для держави-агресора болючим сюрпризом.

"Зеленський насправді везе додому відразу кілька пакетів військової допомоги: французький "мішок" із боєприпасами і ракетами, британський зокрема, Німеччина теж постачає танки і США передають "Абрамси" – не безпосередньо Україні, полякам, але, менше з тим, тренуватимуть на них українців. З чого можна зробити висновок, що і американські танки, і авіація будуть Зеленському найближчим часом поставлені", – похмуро перерахувала Скабєєва.

Вона спробувала втішити себе та росіян припущенням, що це такий собі "прощальний подарунок" Заходу Зеленському перед тим, як Європа та США, згідно з мріями РФ, відмовляться допомагати Україні та змусять її до мирних переговорів із Росією.

"І складається відчуття, що дали йому останній шанс. Контрнаступ відклали, пообіцяли нову зброю, піднакачають – і потім скажуть: "Вперед! Вийде – значить всидиш, отже, від України щось залишиться. Ні? Ми здамо тебе", – ввімкнула фантазію Скабєєва.

Однак одразу спростувала свої ж мрії, пославшись на "тривожну" заяву КНР про те, що Пекін не бачить передумов для швидкого завершення війни в Україні.

"Але це сама китайська заява, якщо ми так багато про неї говорили, справді, звучить тривожно. Навіть якщо китайці вже прямим текстом кажуть, що ніякого миру, – і треба до цього ставитись серйозно! – ніякого миру не буде, все, що зараз відбувається, – це дуже-дуже надовго. Це стосується всіх наших громадян, які іноді мають ілюзії, що зараз швиденько – і розсмокчеться. Ні! Не розсмокчеться", – заявила Скабєєва.

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...