"Звуки впечатляют - очень громко, видны клубы дыма": Окуповані Донецьк і Ясинувата здригаються від потужних залпів

Жителі тимчасово непідконтрольних українському уряду Донецька і Ясинуватої повідомляють про потужні обстріли на околицях міст. Про це очевидці пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.
За їхніми даними, чутно потужні вихідні залпи. «Ясиноватая, откуда-то улетает, наверное, Донецк», — пишуть жителі Ясинуватої.

У непідконтрольному Донецьку від обстрілів потерпають західні і північні окраїни. «Пятый участок, опять начали, гремит ЖД вокзал, в 17:00 1 бах слышал», — пишуть донеччани.

Вони підкреслюють: чутні вихідні залпи. «Бакины. Очень хорошо слышно до сих пор. Исходящие», — повідомив очевидець.

«Донецк. 16.23 д Аквапарк пол часа слушает тяжелое на Севере. После долгого перерыва впечатляют звуки. Вначале был интервал пять минут, сейчас обострение. Через минуту и даже два баха в минуту», — додав інший автор.
«Донецк-Сити — громко с севера», — зазначають місцеві.
«Облгаи — слышал тяжелые одиночные с севера», — додав ще один учасник обговорення.

«Донецк 16.40 д 1-я Площадка. Периодически на Западе достаточно мощно. Ориентировочно на Вольво», — пише ще один донеччанин.

Обстріли чутні практично у всіх районах Донецька - за словами донеччан, всюди «дуже гучно». Також про важкі залпи пишуть жителі Макіївки - вони чують бій в районі Ясинуватського блокпоста.

Також повідомляють, що під обстрілами опинилися два селища на окраїні Донецька. Жителів селища Веселе та Октябрьский просять залишатися у сховищах та не виходити на вулиці.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...