Звичайна російська брехня: У Маріуполі окупанти видають за мертвих азовців власних загиблих

Російська пропаганда продовжує знімати фейкові відео з Маріуполя. Цього разу вони видали своїх же вбитих солдатів за азовців. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. Він зауважив, що у вбитих солдатів на руці біла стрічка, а таку носять саме російські вояки, передають Патріоти України.

"Фейки. Окупанти не зупиняються штампувати бравурні відео про втрати "нацбатів". Але в цих перегонах "хто краще бреше" все частіше видають власні втрати за українські", – написав Андрющенко.

Пропагандисти показали нацистські батальйони

Телеграм-канал пропагандистів, які працюють на RT опублікував відео, про глобальні втрати "Азову" в приватному секторі біля заводу Азовсталь. На відео неможливо ідентифікувати місце зйомки (з урахування вуличних боїв вчора та відсутності канонади), ймовірно, на іншому, віддаленому від заводу районі міста. Однак, замість вбитих азовців, на кадрах видно лише вбитих руських.

"На 48 секунді, де загальним планом показують "втрати Азову" ми бачимо… вбитого росіянина з білою стрічкою на руці. Ми, звісно, згодні з тим, що нацистські батальйони – то росіяни. Але не часто вони визнають це самі", – зіронізував Андрющенко.

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...