Звички з минулого життя: Колег обурив вчинок "слуги" Остапенка в черзі за зарплатою (відео)

Депутат Анатолій Остапенко намагався пройти за зарплатою поза чергою.

Анатолій Остапенко. Фото: РБК.

Відео з депутатом від фракції "Слуга народу" Анатолієм Остапенком, де він ігнорує чергу, що стоїть в касу за зарплатою, з'явилося в Тelegram-каналі "Чорний лицар", передають Патріоти України.

На відео видно, що біля каси зібралася чималенька черга, в основному з жінок, хоча за кадром чути і чоловічі голоси. Люди намагаються привернути до порядку чоловіка, який не став прилаштовуватися "в хвіст", а відразу без слів попрямував до каси. Жіноча частина черги тут же взялася його урезонювати: "30 хвилин чекаємо. І ми вам хочемо сказати, що будьте ввічливим", "Можна ж нормально сказати: пропустіть, будь ласка, без черги, я поспішаю, а не просто прийти і стояти, як ніби інші не люди", - намагаються урезонити "пробивного" чоловіка люди.

"Ви могли б назвати себе, шановний?" - звертається до нього з питанням жінка, яка знімає відео. "Ви назвіть себе", - парирує їй не-любитель стояти в чергах. "Мене звуть Тетяна? Як звати вас?" - не вгамовується жінка. "Мене звуть Анатолій", - продовжує чоловік діалог, який все більше стає схожим на урок англійської в другому класі. (My name is ...) "Моє прізвище Шмерего. А ваше?" - продовжує прискіплива жінка. "У мене Остапенко", - нехотя відповідає їй співрозмовник. "Добре, спасибі, пане Остапенко. Ми просто будемо знати героя в обличчя, спасибі", - завершує розмову Тетяна Шмерего.

До речі, в базі даних НАПКА жінка з таким імененем числиться як співробітниця апарату Верховної Ради. Правда, її декларація є лише за 2016 рік. Цілком ймовірно, вона знову там працює. "У касі ВР видавали зарплату. Була кілометрова черга. Депутат СН Анатолій Остапенко намагався пройти поза чергою. Трохи не побили", - підписано опубліковане відео.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...