Звинувачує "Азов": Кива заявив, що його соратника викрали та вбили (відео)

Проросійський нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива зробив скандальну заяву. Він записав відео, у якому переконує, що його соратника Ігоря Мартиненка викрали та, ймовірно, вбили. Відеозвернення одіозний депутат виклав у своєму телеграм-каналі 17 лютого ввечері. Він також додав записи з камер відеоспостереження, які нібито вказують на злочин, інформують Патріоти України.

Заява Киви

Скандальний Ілля Кива, відомий проросійськими настроями, повідомив про викрадення керівника харківської організації "Патріоти – За життя" Ігоря Мартиненка. За його припущенням, чоловіка вже вбили. Нардеп зробив заяву не для того, щоб правоохоронці розпочали розслідування, а щоб "звернутися до всіх". Ілля Кива закликав підписників "бути обережними". "Є припущення, що це зробили представники "Азова", – резюмував Кива.

Цікаво, що скандальну заяву народний депутат із проросійської партії "Опозиційна платформа – За життя" зробив із Іспанії. Він поїхав за кордон на тлі повідомлень про загрозу нового нападу Росії і зазначив, що не повертатиметься, щоб не воювати.

Ілля Кива розповів підписникам, що не вірить у застереження президента Володимира Зеленського про російську загрозу. Нардеп додав, що вже воював 2014 року та отримав дві контузії.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...