Звинувачують "дух бандерівщини": У Росії "проговорилися", навіщо їхня армія знищує українські міста (відео)

Російська окупаційна армія спеціально руйнує українські міста в ході повномасштабної війни, розв'язаної 24 лютого, передають Патріоти України.

У цьому зізнався політик з РФ, член партії "За правду" Олександр Казаков, який раніше працював у Донецьку куратором екс-ватажка "ДНР" Захарченка. На його заяву звернув увагу журналіст Денис Казанський у своєму відеоблозі.

Козаков навіть не став заперечувати руйнівні дії окупантів в Україні та знищення ними населених пунктів, де живуть мирні люди.

"В силу того, що наща армія антифашистська - вона ламає, проходячи, не тільки державні, а й соціальні інститути. Вона просто ламає все. Тому що все, що там було, від муніципалітетів до шкіл, ясел, включаючи музичні та спортивні, це все пронизане духом бандерівщини... За собою російська армія залишає голий степ, незважаючи на те, що там є міста і люди", - заявив він.

У цьому контексті Казанський згадав одну з численних цинічних заяв диктатора Путіна, в якій той обіцяв "не кидати Донбас незважаючи ні на що"."Ну що ж, непогана допомога Донбасу. Його жителям, думаю, особливо буде цікаво дізнатися про справжні плани і цілі Росії", - говорить журналіст.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...