Звинувачують "дух бандерівщини": У Росії "проговорилися", навіщо їхня армія знищує українські міста (відео)

Російська окупаційна армія спеціально руйнує українські міста в ході повномасштабної війни, розв'язаної 24 лютого, передають Патріоти України.

У цьому зізнався політик з РФ, член партії "За правду" Олександр Казаков, який раніше працював у Донецьку куратором екс-ватажка "ДНР" Захарченка. На його заяву звернув увагу журналіст Денис Казанський у своєму відеоблозі.

Козаков навіть не став заперечувати руйнівні дії окупантів в Україні та знищення ними населених пунктів, де живуть мирні люди.

"В силу того, що наща армія антифашистська - вона ламає, проходячи, не тільки державні, а й соціальні інститути. Вона просто ламає все. Тому що все, що там було, від муніципалітетів до шкіл, ясел, включаючи музичні та спортивні, це все пронизане духом бандерівщини... За собою російська армія залишає голий степ, незважаючи на те, що там є міста і люди", - заявив він.

У цьому контексті Казанський згадав одну з численних цинічних заяв диктатора Путіна, в якій той обіцяв "не кидати Донбас незважаючи ні на що"."Ну що ж, непогана допомога Донбасу. Його жителям, думаю, особливо буде цікаво дізнатися про справжні плани і цілі Росії", - говорить журналіст.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...