Звинуватили в "екстремізмі": У РФ затримали біженця з Маріуполя за написання пісні "Ватный День Победы"

В Ульянівській області затримано біженця з Маріуполя за підозрою у тероризмі та закликах до «ведення агресивної війни». Про це повідомляють російські пабліки, передають Патріоти України.

25-річний Доброслав Манько приїхав як біженець з Маріуполя до РФ 27 березня і зупинився у місті Димитровграді Ульянівської області. А напередодні, пише паблік, співробітники ФСБ затримали маріупольця і висунули звинувачення в "організації діяльності екстремістської організації, у "публічних закликах до розв'язання агресивної війни" та "тероризмі".

Російське слідство стверджує, що нібито Манько "вербував" людей у "Правий сектор", "втягував" росіян у діяльність із нападу на храми та держустанови, а також опублікував у "ВКонтакті" пісню власного твору "Ватный День Победы". При цьому, кого саме молода людина змогла «завербувати» на вчинення терактів і чи були ці теракти, представники влади не повідомляють.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...