Зжеріть одне одного: Депутати партії Путіна відправили окупантам на фронт кувалди

Депутати від путінської партії «Єдина Росія» відправили російським солдатам на фронт кувалди як волонтерську допомогу. Відповідну заяву в соцмережі поширила влада Новосибірської області.

«Цього разу передали безпосередньо для новосибірського батальйону продукти харчування, теплі речі, кувалди. Також доставили особливо цінні зараз розбірні грубки-буржуйки», – йдеться у заяві.

При цьому депутати наголошують, що партія речей для фронту збиралася, зокрема, «на конкретні запити» самих солдатів.

У коментарях під повідомленням постало закономірне питання – навіщо солдатам на передовій кувалді. Відразу інша людина дала цілком очевидну відповідь – «для страт».

Як відомо, використання кувалди як знаряддя показової страти практикують бойовики ПВК «Вагнер». Вперше широко відомо про це стало у 2017 році, коли «вагнерівці» у Сирії показово забили кувалдою дезертира. Після цього кувалда та відсилання до цієї страти стали одним із неформальних брендів «вагнерівців». Причому бойовики самі хизувалися тим убивством і регулярно на нього натякали.

Нагадаємо, нещодавно близький до ПВК «Вагнер» телеграм-канал Grey Zone опублікував ще одне відео, на якому, ймовірно, зображено вбивство кувалдою найманця компанії, який здався в полон українським військовим.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

Пекельна картина: ЗСУ показали тіла окупантів біля Часового Яру, які померли за Путіна (відео)

середа, 24 квітень 2024, 16:45

Армія РФ безперервно намагається штурмувати Часів Яр. Так, ЗСУ показали околиці міста, засипані тілами солдатів армії РФ. Про це пише журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. "Українські військовослужбовці гидливо обходять трупи, знімаючи ...