" Якщо так співає в 17, то що робитиме в 30?!" Суддів українського талант-шоу підкорив виступ 17-річної сироти (відео)

12 жовтня на телеканалі СТБ показали 5 випуск ювілейного десятого сезону вокального шоу "Х-фактор". На кастинг прийшла переможниця проекту "Голос.Діти" - 17-річна Еліна Іващенко з Броварів, зазначають Патріоти України.

Дитинство було нелегким. Її ображали однокласники через зайву вагу. "Мене сильно цькували, могли штовхнути, бо я завжди була пишечкою. Для мене це було неприємно, як і для будь-якої дитини", - розповіла Еліна. Але завдяки любові дідуся і бабусі і чудесному голосу вона завжди йде тільки вперед.

"Раніше я була маленькою дівчинкою, яка була наївною і недосвідченою, а зараз я доросла. Я починаю все з нуля, з нової сторінки, і знову у мене в житті з'явилася мрія - перемогти в "Х-факторі", - додала юна вокалістка.

Еліна блискуче виконала пісню Демі Ловато - Stone Cold і змусила суддів аплодувати стоячи.

"Яка крута дитина, який тембр, яка подача. Якщо вона так співає в 17, то що вона робитиме в 30", - захопилася Полякова. Еліна викликала захват і у Дмитра Шурова: "Тепер я розумію, що 10 ювілейний сезон буде зашибісь", - сказав він. Каменських і Кондратюк також залишили позитивну оцінку, і з чотирма "так" дівчина вирушила готуватися до наступного етапу шоу.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...