Контрактники ЗСУ загинули в страшній аварії під Києвом (фото)

9 липня на трасі Київ-Чоп у напрямку столиці сталася аварія, унаслідок якої загинуло двоє військовослужбовців ЗСУ. Про це заявляє Нацполіція Київської області, повідомляють Патріоти України.

Згідно з попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota не обрав безпечної швидкості і скоїв зіткнення з військовим автомобілем "Газ-32223", що рухався в попутному напрямку.

В результаті ДТП сталося загорання автомобіля "Газ", в якому їхало 9 солдат контрактної служби Збройних сил України. Двоє із них, які знаходились в приміщенні авто для конвоювання засуджених, згоріли на місці події. Водія-військовослужбовця госпіталізовано з травмами ніг.

На місці дорожньої аварії працювали рятувальники, полиция и медики. 36-річного водія Toyota поліція затримала у порядку ст. 208 КПК України. Транспортні засоби вилучені у якості речових доказів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції встановлюють усі обставини та причини ДТП. У рамках кримінального провадження будуть призначені усі необхідні експертизи.

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...