Згорів, як вогонь: Помер зірка шоу "Україна має талант" (фото, відео)

Сьогодні, 4 лютого, помер відомий український музикант-цимбаліст Петро Сказків, який прославився після участі в шоу "Україна має талант" 7 сезону. Тоді його виступ вразив багатьох. Про смерть музиканта розповіла підприємець Наталія Кульчицька на своїй сторінці в Facebook. Після цього про трагічну новину також повідомив музикант Сашко Положинський, передають Патріоти України.

"Згорів, як той вогонь", - написав артист. Петро хворів на рак. Про свій страшний діагноз він дізнався наприкінці 2020 року. У грудні він розповів, що півтора місяця тому потрапив до лікарні з пневмонією, і там йому повідомили, що у нього плоскоклітинний рак легенів G2.

Він просив на фінансову допомогу і йому її надали. Музикант подякував в мережі всім за підтримку, а також зазначив, що це дає йому безмежну енергію. Також поділився зі своїми фоловерами тим, що як виявилося є методи лікування з останніми стадіями хвороби.

Петро Сказків народився в 1987 році в Ворохті Івано-Франківської області, де й проживав. Грати на цимбалах його навчив батько. Популярність йому принесла участь у шоу "Україна має талант" у 2015 році. Тоді він зміг дійти до фіналу шоу.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...