"Він запитав, звідки цей прекрасний костюм": Леся Нікітюк розповіла, завдяки кому потрапила в шоу-бізнес

Українська ведуча Леся Нікітюк зізналася, завдяки кому стала такою популярною і хто мотивував її підкорити шоу-бізнес, передають Патріоти України.

За її словами, у 2012 році вона зустріла співака EL Кравчука, слова якого круто змінили її життя. "2012 рік. Центр Києва. Корпоратив. Я тоді виступала з монологом Снігуроньки, але це була політизована Снігуронька – я копіювала одну відому особистість. У мене був костюм, який ми з мамою купили на хмельницькому базарі, переробили його, причепили брошку, наділи гольфи", – згадала Леся під час зйомок шоу "Хто зверху?" на Новому каналі.

Після виступу зірка вийшла на сцену, де стояв EL Кравчук. "Він запитав, звідки цей прекрасний костюм. Я розповіла, що ми з мамою пошили його самі, і він відповів: "Ти будеш справжнім артистом. Тому що тільки справжня зірка може придумувати собі імідж, шити костюми й робити все сама!"", – розповіла ведуча.

Несподіваний комплімент від артиста круто змінив життя Нікітюк – вона дійсно стала справжньою зіркою. "Можна сказати, що я стала відомою завдяки EL Кравчуку, адже його слова дуже мене мотивували", – підкреслила Леся. Десятий, ювілейний сезон "Хто зверху?" – щочетверга о 19:00 на Новому каналі. А тревел-проєкт Лесі Нікітюк "Le Маршрутка" – щопонеділка о 18:00.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...