10 "голів" за раз - не раціонально: Уряд дозволив різко збільшити кількість пасажирів у громадському транспорті

Тепер порушникам можна не присідати. Чому для визначення оптимально безпечної кількості пасажирів у другого уряду Зеленського пішло більше двох тижнів з часу запровадження обмежень, залишається незрозумілим

Кабінет міністрів скасував норму про те, що на час карантину в трамваї, тролейбусі та автобусі на регулярних маршрутах та в автобусах, що курсують в режимі маршрутного таксі, допускається перевезення не більше 10 пасажирів одночасно Про це свідчить постанова уряду від 25 березня 2020 року, зазначають Патріоти України.

Замість скасованої норми уряд встановив, що у трамваї, тролейбусі та автобусі допускається кількість пасажирів, яка одночасно не перевищує половини кількості місць для сидіння.
Водночас для службового транспорту встановили більш м'яку норму, згідно з якою допускається кількість пасажирів у межах кількості місць для сидіння.
Ухвалена постанова продовжує до 24 квітня заборону на регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському, внутрішньообласному та міжобласному сполученні.
Нагадаємо, що на час обмежень у Києві запустили спецмаршрути транспорту.
Нагадаємо, з понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозить виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста та країни.
Окрім того, пасажирам потрібен спеціальний квиток, який вони мають отримати в установі, підприємстві чи організації, де працюють.
Пасажири зі спеціальними перепустками у громадський транспорт оплачуватимуть проїзд, як зазвичай.
Для таких перевезень розроблені маршрути громадського транспорту.
Також нагадаємо, що уряд оприлюднив постанову про надзвичайну ситуацію.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...