Доктор Саураб Сеті, провідний гастроентеролог, який понад 10 років досліджує здоров’я кишківника, назвав продукти, що часто вважаються здоровими, але насправді можуть викликати запалення, здуття та порушення мікрофлори, передають Патріоти України.
У своєму дописі в Instagram (у лікаря понад 1,2 мільйона підписників) він пояснив, що гранола, фруктові йогурти, жуйки без цукру і навіть готові заправки для салату — це приховане джерело штучних підсолоджувачів, консервантів, емульгаторів та шкідливих олій.
Доктор Сеті наголошує: багато «дієтичних» або «безцукрових» продуктів маскують шкідливі добавки, які можуть сприяти розвитку хвороб серця, діабету, ожиріння, запальних процесів у кишечнику та навіть передчасного статевого дозрівання у дітей.
Згідно з новими дослідженнями, високе споживання підсолоджувачів пов’язане не лише з раком і хворобами серця, а й із раннім статевим дозріванням та депресією.
Знову загибель людей в українських громадах. Знову руйнування будинків. Ба більше, рашистам удався і символічний жест - удар по Кабміну. Премʼєр на тлі руїн в урядовій будівлі - це не про героїзм, як намагаються показати владні пабліки. Це про «дограли...
У Києві після російської нічної атаки госпіталізували сім людей. Найскладніший стан у жінки, якій екстрено викликали пологи. Про це повідомила керівниця Департаменту охорони здоров'я КМДА Валентина Гінзбург, передають Патріоти України. Нині четверо люд...