
Доктор Саураб Сеті, провідний гастроентеролог, який понад 10 років досліджує здоров’я кишківника, назвав продукти, що часто вважаються здоровими, але насправді можуть викликати запалення, здуття та порушення мікрофлори, передають Патріоти України.
У своєму дописі в Instagram (у лікаря понад 1,2 мільйона підписників) він пояснив, що гранола, фруктові йогурти, жуйки без цукру і навіть готові заправки для салату — це приховане джерело штучних підсолоджувачів, консервантів, емульгаторів та шкідливих олій.
Доктор Сеті наголошує: багато «дієтичних» або «безцукрових» продуктів маскують шкідливі добавки, які можуть сприяти розвитку хвороб серця, діабету, ожиріння, запальних процесів у кишечнику та навіть передчасного статевого дозрівання у дітей.
Згідно з новими дослідженнями, високе споживання підсолоджувачів пов’язане не лише з раком і хворобами серця, а й із раннім статевим дозріванням та депресією.
Масажистка Олександра з Конотопа отримала від держави "пакунок малюка", який видають матерям після народження дитини. Жінка показала в соціальних мережах, що на неї чекало всередині. Українка зробила розпакування на камеру, щоб показати, які речі виділ...
А коли той феномен зник, шумери в боротьбі за виживання мобілізували свої ресурси у спільній державі, досягши максимального свого піднесення з кінця IV по II тис. до н. е. Шумерська цивілізація, що існувала колись на території сучасного Іраку, вважаєть...