"1000 доларів - за одне "тіло": У новому польському фільмі українців показали "повіями і хабарниками" (відео)

За словами українки, половина кінозалу сміялася і кивала, підтакуючи, що українці – дійсно такі.

У польських кінотеатрах вийшов у прокат фільм-екшн "Петля", в якому зобразили українців в образах "сутенерів, повій і хабарників". Вихід "Петлі" на екрани викликав бурю обурення серед українців, які живуть у Польщі, оскільки негатив проєктується насамперед на них, повідомляють Патріоти України.

"Я подивилася фільм і просто шокована. Ставлення до українців і так було не найкращим – деякі обзивали "курвою", коли чули, звідки я приїхала", – зазначила Вікторія зі Львова, яка живе під Краковом.

Фільм "Петля" викликав ажіотаж у Польщі.

У фільмі показано, як працює мережа польських нічних клубів, де орудують підпільні борделі. За сюжетом, головні герої фільму – польський поліцейський Даніель і два українські сутенери-бандити, брати Женя й Алекс, з якими він зв'язався.

Завдяки інформації, отриманій від Жені й Алекса і їх контактам з українським злочинним світом, Даніель швидко просувається по службі і стає співробітником Центрального бюро розслідувань. "Утрьох вони відкривають бордель, куди привозять українок-танцівниць, які спочатку приїжджають танцювати, а потім займаються проституцією. І все це показано жорстко і грубо, зі сценами насильства і сексу. Також показана корупція в Україні, що всі питання на кордоні можна "вирішити", як це і робили Женя й Алекс. Вони перевозили дівчат у "відключці", і український прикордонник сказав: "1000 доларівза одне "тіло". Ті заплатили за живий товар і проїхали. Провозили і наркотики через український кордон", – обурилася українка після перегляду фільму "Петля".

За словами українки, половина залу сміялася і кивала, підтакуючи, що українці – дійсно такі. "Я, напевно, була єдиною українкою в залі і не сміялася. Звичайно, у нас є корупція і секс-бізнес, але це, на мою думку, перебільшення, що через кордон можна абсолютно все провезти, зокрема дівчат без свідомості, і прямо всі на кордоні погоджуються пропустити за хабарі", – зазначила дівчина.

Джерело: Страна

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...