103-річний чоловік взяв свій третій шлюб з 49-річною жінкою. Після смерті другої дружини Назар почувався вкрай самотнім (відео)

В Індії одружилася пара з 54-річною різницею у віці, повідомляє India Today.

103-річний борець за свободу Хабіб Назар обмінявся клятвами з 49-річною Фірозою Джахан на церемонії, що відбулася минулого року.

На відео, яке нещодавно стало вірусним у соціальних мережах, видно, як Назар повертається додому зі своєю новоспеченою дружиною на авторикші, а глядачі засипають пару вітаннями та добрими побажаннями. Назар із посмішкою на обличчі висловлює подяку доброзичливцям.

Для мешканця Ітвари це третій шлюб. Після смерті другої дружини Назар почувався вкрай самотнім, що змусило його знову шукати спілкування.

Фіроз також пережила втрату чоловіка. Жінка вирішила вийти за нього заміж, мотивуючи це тим, що літній чоловік, у якого не залишилося рідних, потребує догляду.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...