"12-а бригада, бл*, їб*ти її у вухо": У Києві спіймали ще одного прихильника "русского мира", який глумився над українськими героями (відео)

Столична поліція продовжує відловлювати у Києві прихильників країни-агресора, які публікують у соцмережах різні образи на адресу українців. Цього разу до рук правоохоронців потрапив уродженець Харкова 1979 року Денис Віценко, зазначають Патріоти України.

Нацполиция

Раніше він оприлюднив у себе у Telegram-каналі кілька сторіз, у яких насміхався над бійцями Сил оборони. «Поєб*тина висить прямо по центру Києва. Азов і „свастика“. 12-а бригада, бл*, їб*ти її у вухо. В очах порожнеча якогось „неонациста“… Суцільний „неонацизм“ ху*рить», — обурювався провокатор.

Своєю чергою поліцейські встановили його місцезнаходження та затримали в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 436−2 КК України (виправдання або визнання правомірною збройної агресії РФ проти України). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

«Чоловік, використовуючи ненормативну лексику, негативно висловлювався у бік українського суспільства та принижував військових, зокрема захисників, які загинули, захищаючи український народ від російського агресора», — пояснили у Нацполіції.

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...

Українців штрафуватимуть за "неправильне" скло в авто: Що потрібно знати водіяи

вівторок, 8 жовтень 2024, 16:58

В Україні після тонування лобове скло машини має пропускати щонайменше 75% світла. Переднє бічне скло – 70%. Дзеркальне тонування зовсім заборонено. За порушення загрожує штраф 340 грн, а за повторне порушення можуть забрати права, передають Патріоти У...