"12 "просящих" ваши кошельки": У Києві "затримали" банду вуличних злодійок (відео)

Банду "професійних жебраків", що складається з 12 жінок, затримали в самому центрі Києва на кілька годин. Про це інформує Telegram-канал "Київ оперативний", передають Патріоти України.

Очевидці натрапили на них на вулиці Басейній, та одразу поінформували про це правоохоронців. "12, що просять ваші гаманці, в самому центрі Києва, вул. Басейна 10. 102 зателефонували, чекаємо", - йшлося в повідомленні.

Пізніше з'явилася інформація, що на місце інциденту прибула поліція охорони, яка планувала відвезти жінок у відділок. У Telegram-каналі також звернулися до киян з проханням звернутися в поліцію, якщо вони впізнають в "жебраках" тих, хто їх міг пограбувати в Києві.

Через деякий час "Київ оперативний" повідомив, що банду "жебраків" затримувати не будуть, оскільки "немає для цього причин". Більш того, на місце інциденту не буде приїжджати слідчо-оперативна група.

У Telegram-каналі подякували поліції охорони, яка прибула на місце, за те, що відреагували на дзвінок. "Друзі, з Печерського управління поліції зателефонували, сказали що немає причини для їх затримання і СОГ сюди не приїде. Дякую всім. Ми їх відпускаємо. Поліції Охорони спасибі за те, що відреагували", - підсумували в співтоваристві.

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...