12-річна дівчинка сама зробила ремонт в будинку - їй знадобився всього тиждень та $125 (фото)

Мешканка Великобританії Сьюзі Леваш давно мріяла зробити в будинку ремонт. Під час карантину жінка вирішила перетворити мрію в реальність і зайнятися перебудовою. До цього процесу господиня захотіла залучити свою 12-річну дочку, передають Патріоти України.

Як пише Bored Panda, спочатку дівчинка допомагала мамі з дрібними роботами, але потім так захопилася, що відремонтувала приміщення сама. Для цього їй знадобилися всього тиждень і трохи більше ста доларів.

"Під час ізоляції вона скаржилася на те, що їй нудно, і я спробувала надолужити згаяне з ремонтом і оновленням будинку", - говорить Леваш. - Щоб "дати їй урок", я попросила її виміряти мені стіну, яку я збиралася обшити панелями. Потім я показала їй, як використовувати верстак і ножівку, і вона завершила обшивку панелями в моєму кабінеті сама".

Потім дівчинка взялася за ремонт інших кімнат, а мама в цей час з гордістю спостерігала за своєю дитиною, час від часу роблячи їй підказки.

"Тепер вона впевнено користується ножівкою, спиртовим рівнем, електродрилем, шліфувальною машинкою і плиткорезом", - сказала її мама. - Вона навіть спробувала намалювати трафарет, і її наступний проект - відремонтувати кімнату свого брата, використовуючи деякі столярні навички".

Фото: instagram.com/bananashed_home

На реставрацію стін і меблів дівчинка витратила приблизно 125 доларів, оскільки в будинку були деякі матеріали для ремонту. Крім того, юний дизайнер зробила набіг на горище, де нарила кілька цікавих дрібничок. Тепер переробками дочки Сьюзі хвалиться в Instagram.


В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...