​12-річний полтавчанин врятував рибалку, який провалився під лід

23 грудня школяр Ваня звернувся на лінію 102 та повідомив, що побачив, як на місцевому ставку рибалка провалився під лід і почав тонути, зазначають Патріоти України.

Чоловікові терміново була потрібна допомога. Як повідомляє патрульна поліція Полтавської області, хлопчик побачив НП із вікна будинку. Патрульні екстрено прибули на виклик та кинулися рятувати потопаючого. На той час ще один очевидець кинув рибалці гілки.

У результаті спільними зусиллями бідолагу витягли на берег, де зняли промоклі речі та закутали у термоковдру. Медики госпіталізували рибалку. Поліція дякує школяру за виклик і закликає не виходити на тонкий лід, бо це небезпечно для життя.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...